Автор: admin
Публикувано на: 28.10.2010 09:52:52

Рейтинг:

Subaru
Както става обикновено, когато наближава нова календарна година, автопроизводителите извършват някои промени по своите модели, за да засилят конкурентноспособността им.

От Subaru например са решили да направят това с модела Forester, който е получил нов 2.5-литров боксеров двигател. Също като предшественика му, неговата мощност е 170к.с., но тя вече е налична не при 4 400, а при 4 100об/мин.

Новият агрегат може да се похвали и с по-ниски разход на гориво и нива на отделяни вредни емисии, благодарение на оптимизиране на неговата работа. С този двигател обновеният Forester консумира 11л/100км. в града и 8.6л/100км. извън населени места, докато при неговия предшественик тези показатели бяха съответно 11.7л/100км. и 8.7л/100км.

От Subaru са решили да увеличат и стандартното оборудване на Forester, което е похвално. Вече няма да трябва да се доплаща за автоматични стъкла и аудиосистема с Bluetooth, а като екстри се предлагат нови тъчскрийн навигация и 17-инчови джанти.

Изненадите при Subaru Forester обаче не свършват дотук, тъй като моделът получава също гореща модификация STi, чийто 2.5-литров турбодвигател доставя мощност от 165к.с. и е комбиниран с петстепенна автоматична трансмисия.

Forester STi се отличава с по-спортно настроено шаси, намален пътен просвет и каросерия в стил Impreza STi. Освен това, интериорът разполага с нови седалки, волан и педали. Първоначално от тази модификация ще бъдат произведени само 300 бройки за японския пазар, след което компанията ще прецени дали да пуска още.

Галерия Subaru Forester 2011
Тагове: Subaru, Subaru Forester
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg